کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئو | نماینده نجف‌آباد با لودر دیوار دانشگاه آزاد را تخریب کرد

  • کد خبر: ۸۵۷۴۰
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۴
ویدئو | نماینده نجف‌آباد با لودر دیوار دانشگاه آزاد را تخریب کرد
ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف آباد با سوار شدن بر لودر، دستور تخریب دیوار دانشگاه آزاد این شهر را صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هفته گذشته فیلمی در شبکه های اجتماعی منتشر شد که در آن،ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف آباد سوار بر لودر،به دانشگاه آزاد این شهر حمله کرده و بخشی از دیوارهای دانشگاه را تخریب کرده است.

اصل دعوا مربوط به احداث یک زیرگذر در جوار دانشگاه است که طی کردن روال اداری و قانونی احداث زیرگذر، باعث شد تا حوصله نماینده سر برود و خود، سوار بر لودر شده و دستور حمله به دانشگاه آزاد نجف آباد را صادر کند.

دانشگاه آزاد نجف آباد که به عنوان یکی از مراکز جامع دانشگاه آزاد در کشور شناخته می شود با صدور اطلاعیه ای، ضمن تقبیح این عمل، اعلام کرد به دادگاه شکایت کرده است.

ابوالفضل ابوترابی درباره فیلم منتشر شده از خودش که دستور تخریب دیوار دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‎‌آباد را با لودر می‌دهد، توضیح داد: بخشی از زمین‌های این دانشگاه، اهداییِ مردم و اداره راه و شهرسازی نجف‌‎آباد برای توسعه دانشگاه آزاد است که قسمتی از دیوار آنجا باید جهت احداث زیرگذر تخریب شود. این دانشگاه حدود ۲۰ هزار دانشجو و کارمند دارد و حدود یک ماه است با وجود کلنگ‌زنی پروژه، عقب نشینی دیوار به تأخیر افتاده است.

وی ادامه داد: برای حل این مشکل با آقای طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد، در حدود یک ماه پیش تماس گرفتم اما پاسخی نداد. بارها نامه‌نگاری و جلساتی برگزار شده، علاوه بر معطل ماندن مسئولان اجرایی احداث زیرگذر، با توجه به نزدیکی زمستان امکان دارد بودجه پروژه برگشت بخورد. زیرگذر دانشگاه آزاد نجف‌‎آباد با تلاقی شرق و غرب اصفهان، تردد ۲۰ هزار نفر را تسهیل و ایمن می‌کند؛ اگرچه همین واحد دانشگاه آزاد بیشترین منفعت را خواهد برد. چند سال گذشته دانشجویان همین دانشگاه در حمل‌ونقل‌ دچار حادثه شدند و اتفاقی مشابه واژگونی اتوبوس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی رخ داد که افتضاحی را برای این دانشگاه به بار آورد.

ابوترابی با یادآوری اینکه هر ثانیه تعلل در اجرای پروژه‌ها خسران به شمار می‌رود، بیان کرد: قرار بود پس از مذاکراتمان، آزادسازی زمین‌ها برای اجرای پروژه یک هفته‌ای انجام شود، اما پس از گذشت یک ماه این موضوع هنوز درگیر بروکراسی و کاغذبازی است. دست آخر کنار راننده لودر رفتم و با مسئولیت خودم دیوار را خراب کردیم تا عقب‌نشینی لازم انجام شود. بیشترین منفعت این اتفاق را دانشگاه آزاد خواهد برد که دانشجویانش پس از چند هفته باید در محل دانشگاه حاضر شوند. رئیس دانشگاه آزاد نجف‌آباد همکاری‌های لازم را تمام و کمال داشته اما بروکراسی مملکت و تمرکز گرایی بیش از حد باعث این مشکلات شده است. ما در زمان کلنگ‌زنی حتی از مسئولان دانشگاه تقدیر و تشکر هم داشته‌ایم.

 

منبع: انتخاب

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->